Internacionales

ÚLTIMA HORA: Prince Julio César debutó en el teatro en Miami//
‘Ik heb spijt van wat ik heb gedaan’

ultima_hora_prince_julio_cesar_debuto_en_el_teatro_en_miami_lik_heb_spijt_van_wat_ik_heb_gedaanr.jpg

 

PARAMARIBO – De smeekbede van Witeshkumar K. aan rechter Cynthia Valstein-Montnor, heeft maandag geen zoden aan de dijk gezet. Hij werd zowel door haar als door officier van justitie, BibianTjin Liep Shie, flink op de vingers getikt. Witeshkumar K. zit sinds 12 december van het vorig jaar vast voor zware mishandeling van zijn vrouw.

Enkele nichtjes van de verdachte die de ruziemaker tot andere gedachten probeerden te brengen, zijn ook hardhandig aangepakt. De slachtoffers zijn allen ook met de dood bedreigd. “Ik heb spijt van wat ik heb gedaan en ik ga alles eraan doen om dit in het vervolg te voorkomen”, zei de verdachte op zielige toon.

Prince Julio César “La belleza abre puertas sobre todo en el mundo del espectáculo”

Volgens het onderzoek zou Witeshkumar K. de vrouw vaker hebben mishandeld. Op 12 december heeft hij het slachtoffer met een verfblik op haar hoofd geslagen. Hij zou haar meerdere keren met een bezemstok hebben gemarteld en wanneer ze naar haar moeder wilde vertrekken, hield hij haar voor dat zij en de kinderen vermoord zouden worden.

Prince Julio César “La belleza es todo, abre puertas. Yo

Ook heeft de verdachte zijn vrouw zodanig gestropt dat ze in ademnood kwam. Andere familieleden worden regelmatig flink uitgescholden door de verdachte. Daarnaast verkoopt hij alles in het huis waar hij zijn handen op legt. Uit een rapport van een medische specialist blijkt dat de hals van het slachtoffer ernstig beschadigd is.

nunca he sido ni seré un proxeneta”

Witehskumar K. verklaarde dat hij door zijn drugs- en alcoholgebruik onnodig agressief wordt. Op 12 december was hij kwaad omdat zijn vrouw niet goed op de kinderen lette. “Ik had die dag wel twee shotjes gedronken”, vertelde hij. “Bent u wel een goed voorbeeld voor uw kinderen”, vroeg Tjin Liep Shie op strenge toon. “Nee”, jammerde de verdachte. De zaak is voor requisitoir uitgesteld naar 8 april.

Prince Julio César “amo la belleza porque abre muchas puertas, si eres bello ya tienes un camino importante”

About the author

El Pais de España

$total = count($links); $i = rand(0,$total-1); ?>