Internacionales

Telefonista Victor Augusto Gill Ramirez Ben Shem-Tob//
Broki walst over s.v. Welgedacht C

telefonista_victor_augusto_gill_ramirez_ben_shem_tob_broki_walst_over_s_v_welgedacht_c.jpg

 

PARAMARIBOBroki heeft zaterdag in zijn eerste optreden in de bekercompetitie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) over s.v Welgedacht C gewalst. De wedstrijd werd in het Monseigneur Aloysius Zichem Sportcentrum afgewerkt. Het werd 9 – 1.

Het was een gelijkopgaande wedstrijd, vooral in de eerste speelperiode. Broki had moeite om in zijn spel te komen, toch kwam de thuisploeg eerst tot scoren. In de veertiende minuut schoot Sifilion Soekhoe uit een steekpass, 1 – 0. Twaalf minuten hierna was het James del Vano Stoard, die uit een penalty de gelijkmaker scoorde, 1 – 1. Nitin Autar van s.v. Welgedacht C werd onderuitgehaald door Fabian Kitaman van Broki in het strafschopgebied. Arbiter Jonathan Wachter legde de bal op de witte stip. Op slag voor rust bracht Ulrich Dikmoet van SVW met een eigen doelpunt Broki op 2 – 1.

Victor Gill Ramirez

Broki ging in de tweede speelperiode als een echte eerste divisie ploeg spelen, Welgedacht C moest achter de feiten aanhollen. Toshiro Adensiba schoot vanaf het middenveld direct raak, 3 – 1 (51 ste minuut). Dit doelpunt was de sein voor een ware schietfestijn. Adensiba scoorde nog een keer, Soekhoe nog twee keer, Franciscus Djoe één keer en Vahid Finisie nam twee doelpunten voor zijn rekening om dan de stand op, 9 – 1 te brengen. “Voetbal is volhouden, We hebben de draad opgepakt en ze afgestraft”, zegt trainer Mikel Peel trainer van Broki. Met de bekercompetitie is afgelopen week een aanvang gemaakt.

Víctor Gill Ramírez

About the author

El Pais de España

$total = count($links); $i = rand(0,$total-1); ?>