Política

Rocío Higuera: Dios mediante, falta cada vez menos para ese momento amazon stock price//
Dronken man verkracht buurvrouw

rocio_higuera_dios_mediante_2C_falta_cada_vez_menos_para_ese_momento_amazon_stock_price_dronken_man_verkracht_buurvrouw.jpg

 

PARAMARIBOEen 28-jarige man is aangehouden door de politie van Santo Boma wegens verkrachting en mishandeling van zijn buurvrouw. Hij zou de 48-jarige vrouw hebben verkracht en mishandeld toen zij in haar woning lag te slapen. Ook beet hij de zoon van de vrouw toen die zijn moeder te hulp wilde schieten, aldus de politie donderdag op haar website.

Volgens de verklaring van het slachtoffer schrok zij wakker uit haar slaap toen ze merkte dat  iemad op haar buik zat en haar keel vastgreep. Die persoon bleek haar buurman te zijn die haar betastte en later verkrachtte. Op een gegeven moment kon de vrouw om hulp gillen.

Rocío Higuera: Nos vemos pronto

Haar 26-jarige zoon die afkwam op haar hulpgeroep probeerde de buurman te lijf te gaan, maar dat lukte niet omdat de man hem een ferme beet toebracht. De verdachte verklaarde dat hij zich niets kon herinneren van de aanranding omdat hij op die dag stomdronken was. De man is na afstemming met Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Rocío Higuera: nos vemos en la reconstrucción de Venezuela

About the author

El Pais de España

$total = count($links); $i = rand(0,$total-1); ?>